Sjećate li se poznate ,skandalozne manekneke Simone Gotovac ,supruge Ante Gotovca ?? Nikada je ne biste prepoznali jer danas izgleda ovako ( FOTO ) !! – Doza Novosti

Sjećate li se poznate ,skandalozne manekneke Simone Gotovac ,supruge Ante Gotovca ?? Nikada je ne biste prepoznali jer danas izgleda ovako ( FOTO ) !!

Godinama unazad su se znale pojavljivati ličnosti koje jednostavno u medijima i cijelom javnom prostoru dožive neko svoje vrijeme tih pet minuta i nakon toga jednostavno nestanu. Simona i Ante Gotovac su svakako jedni od tih ljudi koji su do prije par godina bili na mnogim naslovnicama i na svim društvenim mrežama se mnogo pisalo o njima .

 

Njih dvoje su bili poznati po svojim velikim bračnim problemima koj su dolazili i do velikih fizičkih obračuna te su na taj način mnogo bili zanimljivi medijima . Život im je tada ličio na neku vrstu rijalitija. Danas Simona nakon razvoda od Ante živi u Lincu u Austriji . Kako smo doznali sretna je u novom braku daleko od svega što je vezalo ovdje .

loading...

 

loading...

Danas u Lincu radi kao vizažistica i povukla se iz medija . Ante Gotovac je inače čovjek iz Zagreba čija je porodica mnogo ugledna i bogata ,a on je jedini bio izrod te porodice i uvijek zadavo glavobolje toj porodici .

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *