Real dovodi jednog od najboljih igrača iz Tottenhema za 100 miliona eura !!! ( Foto ) ! – Doza Novosti
Juni 17, 2019
  • 4:07 pm Prije 7 dana, dečko mi je otišao na službeni put, a ja…
  • 4:05 pm Ovo je svaka žena čekala – ginekolog konačno dao odgovor da li se žene smiju kupati u moru za vrijeme ciklusa
  • 4:03 pm Stalno su je ujedali komarci, a potom je napravila ovu smjesu – samo 3 sastojka vam trebaju, oni će bježati od vas
  • 4:00 pm Među stvarima pokojno žene pronašao ovo među stvarima – kad je otkrio, nije mogao zaspati
  • 3:55 pm Svojom vitkom figurom u ovoj haljini se pohvalila predsjednica Hrvatske – svi su u njene bokove gledlai, bolja nego ikad prije

Kako piše španski list Marca Real Madrid i Totenhem su sve dogovorili oko transfera fantastičnog Danskog reprezentativca i člana Tottenhema Cristiana Eriksena u redove Kraljeva . Cijena ovog transfera će iznositi vrtoglavih 100 miliona eura .

Florentino Perez je u razgovoru za Marcu potvrdio ovo sve te najavio da odma po završetku svjetskog prvenstva u Rusiji će doći do zvaničnog potpisivanja ugovora sa ovim fantastičnim Dancem. Već par godina Eriksen igra zaista fenomenalno i kako je i sam rekao želi da napravi veći korak u svojoj karijeri . Dolazak na Santiag Bernabeu je svakako upravo taj korak kojeg i želi.

Poznato je da saradnja između Reala i Tottenhema je već godinama na vrhunskom nivou još od kada su Gareth Bale i Luka Modrić prelazili upravo iz redova Londonskog kluba u Real Madrid. Florentino Perez je krenuo u osvježavanje svoga igračkog kadra . Dolaskom Eriksena Real će mnogo dobiti .

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT