“Ramos nam je pokazao kako se Salah zaustavlja,a Suarezu ću pokazati da znam i ja da ugrizem ” !!! – Doza Novosti
Juni 17, 2019
  • 4:07 pm Prije 7 dana, dečko mi je otišao na službeni put, a ja…
  • 4:05 pm Ovo je svaka žena čekala – ginekolog konačno dao odgovor da li se žene smiju kupati u moru za vrijeme ciklusa
  • 4:03 pm Stalno su je ujedali komarci, a potom je napravila ovu smjesu – samo 3 sastojka vam trebaju, oni će bježati od vas
  • 4:00 pm Među stvarima pokojno žene pronašao ovo među stvarima – kad je otkrio, nije mogao zaspati
  • 3:55 pm Svojom vitkom figurom u ovoj haljini se pohvalila predsjednica Hrvatske – svi su u njene bokove gledlai, bolja nego ikad prije

Ostalo je još samo 3 dana do početka spektakularnog Svjetskog Prvenstva u Rusiji koje nas očekuje od 14.juna do 14 jula. Domaći navijači od svoje reprezentacije očekuju mnogo da jednostavno “poginu ” na terenu za što bolji rezultat . Ovo je prilika koja se jednom u životu pruža da Rusi pred svojim navijačima imaju priliku da igraju svjetsko prvenstvo .

 

Defanzivni igrač Ruske reprezentacije Kutepov je izjavio slijedeće : “Mi se ne bojimo nikoga na ovom prvnstvu niti u našoj grupi . Ramos nam je pokazao kako se zaustavlja Mohamed Salah, a Luis Suarez neka zna da i ja znam da ugrizem kroz smijeh je rekao defanzivac Ruske nogometne reprezentacije .

 

Inače Rusija se nalazi u grupi sa Egiptom, Urugvajom i Saudijskom Arabijom . Otvorenje svjetskog prvenstva je u četvrtak kada će snage odmjeriti domaćin Rusija i Saudijska Arabija od 17. sati na Luzhniki Areni u Moskvi .

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT