Takmičar ponizio Jelenu Karleušu : Sišao sa pozornice i pljunuo je direktno u facu !!! – Doza Novosti
Juni 17, 2019
  • 4:07 pm Prije 7 dana, dečko mi je otišao na službeni put, a ja…
  • 4:05 pm Ovo je svaka žena čekala – ginekolog konačno dao odgovor da li se žene smiju kupati u moru za vrijeme ciklusa
  • 4:03 pm Stalno su je ujedali komarci, a potom je napravila ovu smjesu – samo 3 sastojka vam trebaju, oni će bježati od vas
  • 4:00 pm Među stvarima pokojno žene pronašao ovo među stvarima – kad je otkrio, nije mogao zaspati
  • 3:55 pm Svojom vitkom figurom u ovoj haljini se pohvalila predsjednica Hrvatske – svi su u njene bokove gledlai, bolja nego ikad prije

Najpopularnije muzičko takmičenje Zvezde Granda je izbacilo velike pjevače i super zvijezde na Balkanu ,ali sama takmičenja znaju biti teška i iscrpljujuća i teško je proći sve da biste postali veliki pobjednik Zvezda Granda.

 

 

Žiri ove godine zaista je rigorozan ,a Jelena Karleuša jedna od najkontroverznijih pjevačica današnjice je često znala pretjerat u svojim komentarima i vrijeđanju pojednih takmičara. Jedan takmičar je Mariji Šerifović pisao poruke došao je do njenog broja i molio je da glasa za njega . Nakon što je to Jelena Karleuša doznala obrusila se na takmičara nazivajući ga raznim imenima.

 

Sve do jednog trenutka kada se momak iz Zrenjanina kojeg ovom prilikom nećemo imenovati je spustio sa bine došao do Jelene Karleuše i pljunuo je direktno u facu brutalno tada je obezbjeđenje uletilo i svi su bili šokirani u studiju . Naravno Grand produkcija je taj teški i neviđeni incident morala isjeći pa niste to mogli vidjeti putem malih ekrana .

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT