Veoma je visoka cijena ulaska u brak u kraljevskoj porodici,ove stvari više Megan ne može da radi !! – Doza Novosti
Juni 17, 2019
  • 4:07 pm Prije 7 dana, dečko mi je otišao na službeni put, a ja…
  • 4:05 pm Ovo je svaka žena čekala – ginekolog konačno dao odgovor da li se žene smiju kupati u moru za vrijeme ciklusa
  • 4:03 pm Stalno su je ujedali komarci, a potom je napravila ovu smjesu – samo 3 sastojka vam trebaju, oni će bježati od vas
  • 4:00 pm Među stvarima pokojno žene pronašao ovo među stvarima – kad je otkrio, nije mogao zaspati
  • 3:55 pm Svojom vitkom figurom u ovoj haljini se pohvalila predsjednica Hrvatske – svi su u njene bokove gledlai, bolja nego ikad prije

Nakon što se udala u kraljevsku porodicu američka glumica Megan Markel će totalno morati da promjeni svoj život i sve navike .Naime poznato je da je Megan bila velika ljubiteljica selfija međutim toga sada više neće biti ne smije raditi selfije.

U javnosti se niti jedno od njih ne smije pojavljviati samo znači uvijek moraju biti skupa gdje god da idu . Zatim nikakve autograme nikome ne smiju davati iz razloga tog što postoji strah da se njihov potpis ne bi zloupotrijebio te da se ne bi protiv njih iskoristio .
Nema nikakvih društvenih mreža niti profila jedino što imaju je oficijelna stranica Kraljevske porodice i to na Kensingtonskoj palati .

 

Kada su u javnosti ne smiju nikakve emocije pokazivati jedno prema drugom uvijek moraju da se susdržavaju dokle god su na javnim mjestima i niko nikada ih ne smije uhvatiti u intimnom zanosu na javnom mjestu .

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT