Zlatan Ibrahimović je otvorio svoju dušu ,kod tate je u frižderu bilo samo pivo,morao sam trčati kod mame da bi jeo !!! – Doza Novosti

Zlatan Ibrahimović je otvorio svoju dušu ,kod tate je u frižderu bilo samo pivo,morao sam trčati kod mame da bi jeo !!!

Jedan od najboljih napadača svijeta svih vremena Zlatan Ibrahimović je snimio za ESPN televiziju dokumentarni film gdje je pričao o mnogim detaljima iz svojih dječačkih dana te kako je ponekad išao mami pa onda tati.

 

loading...

Moja majka je bila čistačica ,dok je moj otac radio kao majstor na održavanju haustora i zgrada .Nikada nisu bili tu ,a ja sam inače živio kod svoga oca. Borili su se na sve načine da bih ja imao lijepo djetinjstvo i uspjeli su u tome što sam im jako zahvalan . Nikada mi ništa nije falilo živjeli smo skromno ali sam bio zadovoljan. Kod majke sam išao stalnod a jedem,ali mi je onda jednom prilikom rekla ” Zlatane dragi jedeš za četvoricu ” kroz smijeh priča veliki Ibra.

loading...

 

Kada sam bio kod oca u njega su uvijek bile pive u frižderu te malo putera i mlijeka tako da sam to skoro uvijek jeo kod njega ,a kod majke sam imao izbora jer je ona uvijek lijepo kuhala i nisam mogao da odolim . Živjeli smo u jednoj zgradi gdje je bilo baš ouno stanova i svi smo živjeli za igranje fudbala ispred zgrade svi smo bili jednaki i bila su to neka lijepa vremena gdje su ljudi bili puno bolji nego danas rekao je Ibrakadabra .

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *