Zaista predivna: Ovako danas izgleda žena od koje se Dado Polumenta rastavio zbog vjerskih razloga !! ( FOTO ) ! – Doza Novosti

Zaista predivna: Ovako danas izgleda žena od koje se Dado Polumenta rastavio zbog vjerskih razloga !! ( FOTO ) !

Selma Mekić i Dado Polumenta su bili u braku 6 mjeseci i zbog vjerskih razloga je došlo do prekida tog braka .Naime od kada su se njih dvoje uzeli Dado se pokušavao promjeniti ,ali nije išlo jer je mnogo sklon kafanama i da bude okružen drugim ženama.Prelijepa Selma to nije mogla više tolerisati i došlo je do razvoda .

 

loading...

 

Dado danas živi sa drugom suprugom Ivonom sa kojom ima i dijete ,a osim tog djeteta ima još i iz prvog braka jedno dijete dakle Dado jednostavno ne može da ” sjedi sa mirom” što se tiče žena i brakova pitanje koliko još brakova ga očekuje u životu . Kako mediji pišu da se Selma više nije udavala ,ali da izgleda prelijepo prava muslimanka koja drži do svojih načela .

loading...

 

Jednom prilikom je izjavila da žene u Islamu imaju veliki ugled i da se ženama u svemu daje prednost kao : Majci, supruzi, kćerki. Prema Islamu raj je po majčinim nogama i da jedno dijete nikada ne može da se oduži svojoj majci za sve što ej učinila tokom života za njega .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *