Uvrijeđen i ogorčen : Madrid podrhtava Ronaldo donio konačnu odluku !!! – Doza Novosti
Juni 17, 2019
  • 4:07 pm Prije 7 dana, dečko mi je otišao na službeni put, a ja…
  • 4:05 pm Ovo je svaka žena čekala – ginekolog konačno dao odgovor da li se žene smiju kupati u moru za vrijeme ciklusa
  • 4:03 pm Stalno su je ujedali komarci, a potom je napravila ovu smjesu – samo 3 sastojka vam trebaju, oni će bježati od vas
  • 4:00 pm Među stvarima pokojno žene pronašao ovo među stvarima – kad je otkrio, nije mogao zaspati
  • 3:55 pm Svojom vitkom figurom u ovoj haljini se pohvalila predsjednica Hrvatske – svi su u njene bokove gledlai, bolja nego ikad prije

Kako su danas objavili Portugalski mediji da je jedan od najboljih fubalera na svijetu Cristiano Ronaldo donio odluku o napuštanju Real Madrida . Kako je naveo da je glavni razlog predsjednik Florentino Perez i da već pad sezona nisu u najboljim odnosima .

 

Poznato je da je fantastični portugalac tražio povećanje plate i da je želio da ona iznosi 75 miliona eura na godinu međutim Perez i Real nemaju te novce . Želio je da potpiše ugovor na 6 godine što znači da bi na Bernabeu i završio karijeru te bi otišao u nogometnu mirovinu u 40.godini života. Međutim od toga neće biti ništa jer su u pitanju ogromni novci.

 

 

Leo Messi u Barceloni godišnji zaradi oko 56 miliona eura dok Neymar koji nastupa za PSG godišnji zaradi nešto više od 39 miliona eura.Ronaldo je još po završetku finalne utakmice se zahvalio svima u Madridu ,a navijačima posebno da mu je bilo lijepo svih ovih godina što je značilo samo jedno da je vrijeme za njegov odlazak. Kako stoje stvari sada Cristiano Ronaldo je na na izlaznim vratima sa Santiago Bernabeua .

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT