Perezova bombastična tajna : Novi trener Reala najveći “Gospodin” ove igre i igrač koji nikada nije dobio crveni karton u karijeri !! ( FOTO ) ! – Doza Novosti

Perezova bombastična tajna : Novi trener Reala najveći “Gospodin” ove igre i igrač koji nikada nije dobio crveni karton u karijeri !! ( FOTO ) !

Nakon odlaska Zinedina Zidana sa klupe Real Madrida pojavile su se mnoge špekulacije i priče o njegovom nasljedniku ,ali Perez dobro krije za sada svoje tajne zamisli oko nasljednika na klupi .

loading...

Danas se pojavila vijest koja je jednostavno odjeknula cijelim fudbalskim svijetom ,a to je da je u konkurenciji za trenera Reala možda i najdraži igrač svakog navijača Kraljeva Raul Gonzales Blanco . Raul je jednostavno igrač koje su svi voljeli zbog njegovog majstorstva, njegove mirnoće na terenu možda i najstaloženiji igrač koji je ikada igrao ovu igru . Činjenica da ova legenda nikada u svojoj karijeri nije dobila crveni karton mnogo toga govori .

loading...

Defintivno najčistija fudbalska karijera svih vremena je to bila,a sada je kako stvari stoje vrijeme za trenersku karijeru da li će to biti u “njegovom ” Realu ostaje nam da vidimo ali kako se su se izjasnili svi navijači da je Raul debelo njihov favorit prema svim anketama. Ljubimac svakog navijača i starog i mladog ,a i ljubimac svakog ljubitelja fudbala je kako stoje stvari blizu klupe kraljevskog kluba. U narednim danima nam ostaje da vidimo da li ćemo najvećeg fudbalskog “gospodina” gledati na klupi na Bernabeu.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *