Ona je zaista neprepoznatljiva : Prije svega nekoliko godina Jovana Tomić Matora je bila riba za kojom su se muškarci okretali ( FOTO ) !! – Doza Novosti

Ona je zaista neprepoznatljiva : Prije svega nekoliko godina Jovana Tomić Matora je bila riba za kojom su se muškarci okretali ( FOTO ) !!

Jovana Tomić Matora jedna od najkontraverznijih učesnica Zadruge i svih rijalitija ikada održanih. Inače djevojka koja je do prije par godina živila život žene sada više liči na muškarca. Iskrena i dobra osoba u suštini ne krije da je naklonjena ženskom rodu i da je muškarci ne privlače uopšte.

 

loading...

Osim toga Jovana je u vezi sa Sanjom koja je također učesnica Zadruge te je jednom prilikom da je Matora bolja u krevetu od i jednog muškarca i da je nježna . Njeni fanovi su ovih dana došli do fotografije kada je bila mlađa i kada je izgledala kao žena i bila privlačna muškarcima.

 

loading...

U opisu su napisali ljepoto naša mjenjaš izglede kako želiš jer ti možes sve ti si dobra duša i veliko srce volimo te puno napisano je na zvaničnoj Instagram stranici Jovane Tomić.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *