Mama je rodila zdravu bebu 6 sedmica kasnije ,osjetila je da nešto nije uredu i doktori su uradili ultrazvuk !!! ( FOTO ) ! – Doza Novosti

Mama je rodila zdravu bebu 6 sedmica kasnije ,osjetila je da nešto nije uredu i doktori su uradili ultrazvuk !!! ( FOTO ) !

Jedan predivni par iz Kalifornije Eliza Curby i Ben Curby su nakon saznanja da će postati roditelji bili presretni i njihovoj sreći nije bilo kraja . Nakon 9 mjeseci Eliza se porodila i postali su roditelji jedne predivne djevojčice kojoj su dali ime Karla. Eliza je međutim nakon 6 sedmica osjetila da nešto sa njom nije uredu da osjeća mučnine te je odlučila otići svome doktoru .

 

loading...

Nakon što je ginekolog odradio snimke ultrazvuka desilo se nešto nevjerovatni Eliza je bila ponovo trudna ali ovaj put je nosila blizance .Kada je to doznala od sreće je počela plakati i javila je svome mužu koji je kući ostao sa tek rođenom bebicom koja je uskoro dobila dvoje braće.

 

loading...

Blizanci su 36 sedmice kasnije rođeni potpuno zdravi a ovo dvoje predivnih mladih ljudi su roditelji tri bebe i uživaju u svojoj sreći.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *