Ekipa Parme stvara strašan tim za narednu sezonu !! Pogledajte koji napadač stiže iz Engleske premier lige !!! – Doza Novosti

Ekipa Parme stvara strašan tim za narednu sezonu !! Pogledajte koji napadač stiže iz Engleske premier lige !!!

Nakon što su se vratili nakon par sezona u elitu Italijanskog fudbala na zadovljstvo svih pravih ljubitelja fudbala širom svijeta ekipa Parme kreće u pojačavanje igračkog kadra.Kako su čelnici Parme bogati kienzi rekli oni žele naredne sezone da se Parma bori za europu i da vodećim klubovima u Italiji pomrsi sve račune.

loading...

Prema pisanjima italijanskih medija Mario Baloteli je u pregovorima sa Parmom oko njegovog dolaska u redove plavo-žutih. Osim njega ovog ljeta ugovor ističe legendarnom napadaču engleske reprezentacije Piteru Krauču sa Stoukom te je Parma krenula po dovođenje ovog fudbalera.

loading...

Još mnogo dobrih i zvučnih pojačanja se spominje da bi trebalo doći u Parmu ovog ljeta između ostalih su tu : Manolo Gabijadini , Renato Sanches te golman Ibrahim Šehić inače golman reprezentacije Bosne i Hercegovine koji je izabran za najboljeg golmana u Ligi prvaka prošle sezone .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *