Bila je oličenje ljepote : poznata glumica prije 22 godine pobjegla iz Srbije – danas je puna novca i živi u inostranstvu!! – Doza Novosti

Bila je oličenje ljepote : poznata glumica prije 22 godine pobjegla iz Srbije – danas je puna novca i živi u inostranstvu!!

Karolina Mihailović je važila za jednu od najboljih glumica kada je bila mlađa. Naime još na fakultetu je pokazivala veliki talenat za glumu što su profesori odma prepoznali i vidjeli u njoj novu zvijezdu .

loading...

Inače prvo je studirala ekonomiju ,a nakon toga je upisala fakultet dramskih umjetnosti i jednostavno bila najbolji student. Nakon završetka fakulteta nije vidjela prespektivu za sebe na ovim prostorima i odlučila je da napusti Balkan odnosno Srbiju gdje je inače rođena.

loading...

U Njemačkoj je pronašla sebe i tamo se udala za bogatog biznismena sa kojim sretno živi i ima dvoje djece . Inače Karolina je uvijek bila jako lijepa žena te je jedno vrijeme radila i kao fotomodel u jednoj Njemackoj poznatoj kompaniji gdje se slikala za promotivni materijal te firme . Kako je rekla ne kaje se što je otišla iz Srbije jer je svjesna da tamo nikada ne bi uspjela postići ovo što je ovdje .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *