Svi znaju da je plava Nivea dobra – ali ovo vam nisu rekli !!! – Doza Novosti
Juni 17, 2019
  • 4:07 pm Prije 7 dana, dečko mi je otišao na službeni put, a ja…
  • 4:05 pm Ovo je svaka žena čekala – ginekolog konačno dao odgovor da li se žene smiju kupati u moru za vrijeme ciklusa
  • 4:03 pm Stalno su je ujedali komarci, a potom je napravila ovu smjesu – samo 3 sastojka vam trebaju, oni će bježati od vas
  • 4:00 pm Među stvarima pokojno žene pronašao ovo među stvarima – kad je otkrio, nije mogao zaspati
  • 3:55 pm Svojom vitkom figurom u ovoj haljini se pohvalila predsjednica Hrvatske – svi su u njene bokove gledlai, bolja nego ikad prije

Najpoznatija svjetska robna marka NIVEA je još 1912. godine krenula da proizvodi svoje proizvode koje su vremenom postale najači svjetski brend na polju kozmetike i krema za lice.Vlasnik Tvrtke Oskar Tropalović je te davne 1912.godine dao ime kompaniji po latinskoj rijeci Niveus što znači snježno .

Danas je najprodavanija krema na svijetu i sadrži prevelik broj vitamina koji daje koži poseban vitamin. Ako su vam ruke grube Nivea plava koristi za obnovu mekoće kože te smekšavanja ruku. TAkođer se može upotrebljavati za usne te i njima služiti za hidrataciju.

 

Ako imate problema sa zanokticama također Nivea je tu da nanesete kremu i par minuta utrljavate rezultati su fenomenalni . Ko još ima probleme sa dermatitisom može slobodno koristiti ovu kremu.

 

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT