Smrdi vam iz usta ili se puno osjetite na znoj ? Samo jedan trik vam je potreban da to nestane !! – Doza Novosti
Juni 17, 2019
  • 4:07 pm Prije 7 dana, dečko mi je otišao na službeni put, a ja…
  • 4:05 pm Ovo je svaka žena čekala – ginekolog konačno dao odgovor da li se žene smiju kupati u moru za vrijeme ciklusa
  • 4:03 pm Stalno su je ujedali komarci, a potom je napravila ovu smjesu – samo 3 sastojka vam trebaju, oni će bježati od vas
  • 4:00 pm Među stvarima pokojno žene pronašao ovo među stvarima – kad je otkrio, nije mogao zaspati
  • 3:55 pm Svojom vitkom figurom u ovoj haljini se pohvalila predsjednica Hrvatske – svi su u njene bokove gledlai, bolja nego ikad prije

Ako ste u situaciji da se mnogo osjetite ili da vam smrdi iz usta mi vam donosimo trik sa kojim se toga možete riješiti.Od prevelikog treniranja koja vas dovodi do trošenja tečnosti iz organizma odnosno dehidracije može se proizvesti neugodan miris kao i suženjem pljuvačke dolazi do lošeg zadaha koje bakterije proizvode.

Ono što možete uzeti neke hrskave hrane ali nabolje bi bilo da to bude šargarepa te neka jabuka jer podstiče da se u organizmu proizvode sokovi koji jako brzo proizvode vitamine koji uništavaju bakterije te loš zadah.

 

Dokazano je da svaki čovjek dnevno proizvede do 20 gasova te time apsorbuje vazduh koji se zadržava unosom hrane u organizam . Avokado i luk su vam najveći neprijatelji za loš zadah iz vaših usta stoga nikada nemojte jesti luk prije izlaska u grad jer može vam stvoriti nelagodu.

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT