Nećete vjerovati kada vidite koliko Rada Manojlović zapravo ima godina !!! – Doza Novosti
Juni 17, 2019
  • 4:07 pm Prije 7 dana, dečko mi je otišao na službeni put, a ja…
  • 4:05 pm Ovo je svaka žena čekala – ginekolog konačno dao odgovor da li se žene smiju kupati u moru za vrijeme ciklusa
  • 4:03 pm Stalno su je ujedali komarci, a potom je napravila ovu smjesu – samo 3 sastojka vam trebaju, oni će bježati od vas
  • 4:00 pm Među stvarima pokojno žene pronašao ovo među stvarima – kad je otkrio, nije mogao zaspati
  • 3:55 pm Svojom vitkom figurom u ovoj haljini se pohvalila predsjednica Hrvatske – svi su u njene bokove gledlai, bolja nego ikad prije

Trenutno jedan od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima je svakako Rada Manojlović. Inače prema statistici Rada ima najveći broj nastupa od svih svojih kolega u protekloj godini . Osim što ima izuzetne pjevačke kvalitete Rada i važi za najzgodniju pjevačicu na estradi .

Mnogi je porede sa Lepom Brenom kada je bila u mladim danima . Puno toga sigurno ste znali o Radi ,ali niste znali koliko zapravo ona ima godina . Gostujući u emisiji na Grandu kod Saše Popovića na pitanje o njenim godinama sve je izenenadila. Naime rekla je da ima 30 godina što je mnoge iznenadilo ,a nakon toga se ispravila i rekla 33 godine izvinjavam se .

 

 

Istini za volju ovo nisu neke godine da bi se reklo da je Rada u godinama,ali kako izgleda mogu joj pozavidit mnoge mlađe djevojke . Rada je kako je poznato u vezi sa Harisom Berkovićem pjevačem koji je prije par sezona pobjedio na Zvezdama Granda .

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT