Fotografija je lajkana preko milion puta – Obratite Pažnju na desnu ruku policajca !! ( FOTO ) ! – Doza Novosti
Juni 17, 2019
  • 4:07 pm Prije 7 dana, dečko mi je otišao na službeni put, a ja…
  • 4:05 pm Ovo je svaka žena čekala – ginekolog konačno dao odgovor da li se žene smiju kupati u moru za vrijeme ciklusa
  • 4:03 pm Stalno su je ujedali komarci, a potom je napravila ovu smjesu – samo 3 sastojka vam trebaju, oni će bježati od vas
  • 4:00 pm Među stvarima pokojno žene pronašao ovo među stvarima – kad je otkrio, nije mogao zaspati
  • 3:55 pm Svojom vitkom figurom u ovoj haljini se pohvalila predsjednica Hrvatske – svi su u njene bokove gledlai, bolja nego ikad prije

Ovo je defintivno jedna od najboljih fotografija na društvenim mrežama ikada objavljena i sa razlogom je po nekoliko miliona puta dijeljenja i lajkovana . Pokazuje kako jedan policajac može zapravo biti dobrodušan čovjek jer često se u posljednje vrijeme slušamo neke loše priče i djela policajaca širom svijeta gdje ne nastoje da zaštite građane.

 

Policajac iz Merilenda je nakon što je u šumi vidio staricu od 81 godinu da sama šeta prišao joj i pomogao da se vrati kući . Inače baka Sofija živi nekoliko kilometara dalje od mjesta gdje je pronašao policajac i ona pati od demencije .

Njena kćerka sa kojom inače živi se brine o njoj ali sada je bila na poslu trenutno kada je Sofija sama išetala iz kuće . Veliku zahvalnost je odala ovom predivnom čovjeku i policajcu .

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT