Ibrahimović se pohvalio jako skupom igračkom !!! Evo na što je genijalni napadač potrošio sedam miliona eura !!! ( FOTO ) ! – Doza Novosti

Ibrahimović se pohvalio jako skupom igračkom !!! Evo na što je genijalni napadač potrošio sedam miliona eura !!! ( FOTO ) !

Popularni Ibra je sebi kupio jahtu vrijednu 7 miliona eura da bi imao tokom godišnjeg odmora da sa svojom porodicom krstari morem. Poznato je da Zlatan Ibrahimović je ljubitelj skupocjenih jahti te da već u svom vlasništvu ima jednu koja je bila nešto jeftinija od ove .

 

loading...

Nova jahta od Ibre je duga oko 30 metara a njena snaga je ta da može brzinu razviti i do 40 čvorova što govori o kakvoj je mašini riječ . Sadrži veliki koktel bar koji se nalazi u razini sa more te luksuznu veliku kuhinju,a garaže i privatni jet ski. Ova super luksuzna jahta se zove Riva 105 Corsaro te je njen proizvođač firma Ferreti.

 

loading...

Ovog ljeta Ibrahimović planira da godišnji provede na obalama Francuske negdje na azurnoj obali te će biti na svojoj novoj igrački vrijednoj 7 miliona eura sa suprugom i djecom.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *